Free cookie consent management tool by TermsFeed FAQ - Jorjeia - Your Skin Is Born Again
Jorjeia logo
Oferim transport gratuit pentru fiecare comandă.
Dacă comanda este plasată înainte de ora 14:00, aceasta va fi expediată în aceeași zi. Comenzile plasate în weekend sau sărbători sunt procesate și expediate în prima zi lucrătoare. Termenul de livrare este intre 3-5 zile lucratoare.
Nu, nu oferim mostre, dar puteți profita de o garanție de rambursare a banilor de 60 de zile, fără întrebări. Cu toate acestea, suntem siguri că nu va fi nevoie, deoarece rezultatele produselor noastre sunt garantate!
Dacă primiți comanda cu ambalajul deteriorat, ne puteți contacta prin e-mail: romania@jorjeia.com, este important să ne trimiteți numele, numărul de telefon de contact și numărul comenzii.
Nu, produsele noastre sunt disponibile doar online, dar pe de altă parte oferim livrare rapidă, ceea ce vă va economisi timpul pierdut de a vizita un magazin fizic.
Bineînțeles că produsele sunt testate clinic și aprobate dermatologic, dar totuși vă recomandăm ca dacă aplicați oricare dintre ele în zona sânilor, să așteptați până când acesta este complet absorbit înainte de alăptarea bebelușului.
Iubim toate animalele și încercăm să oferim un mediu bun pentru ca acestea să fie fericiți, așa că nu ne testăm Missions de încredere pe ele.
Bărbații au nevoie și de produse cosmetice de calitate, așa că produsele noastre sunt potrivite și pentru ei.
Fiecare femeie are dreptul de a folosi produse cosmetice de calitate, așa că am dezvoltat produsele noastre în așa fel încât să fie potrivite pentru toate tipurile de piele.
Abia așteptăm să lucrăm cu tine! Ne puteți scrie pe e-mail: support@jorjeia.com
Abia așteptăm să faci parte din comunitatea noastră! În partea de jos a site-ului nostru există un câmp în care vă puteți introduce adresa de e-mail și vă puteți abona. Grăbește-te ca să-ți putem trimite un cod special de reducere!
Există un buton „dezabonare” în partea de jos a e-mailului, dar de ce doriți să vă dezabonați? Nu vă place să obțineți reduceri suplimentare...
Știm că toată lumea iubește reducerile suplimentare, așa că toate codurile promoționale pot fi combinate cu produse deja reduse. Cu toate acestea, nu este posibil să utilizați două coduri în același timp.
Ne puteți contacta prin e-mail la support@jorjeia.com sau ne puteți scrie pe rețelele sociale. Abia așteptăm să vorbim cu tine!
În prezent, am face tot posibilul pentru a vă duce comanda în aproape orice țară din Europa.
Κάθε προϊόν έχει λεπτομερή περιγραφή και ξεχωριστή σελίδα στην ιστοσελίδα μας, αλλά αν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις - είμαστε πάντα online στη ζωντανή συνομιλία μας, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο(e-mail) και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.
O echipă de dermatologi și alți specialiști a efectuat o serie de teste pe diferite tipuri de piele pe parcursul a 56 de zile. Datorită feedback-ului a sutelor de femei care au participat la teste, garantăm rezultate fiabile în mai puțin de o lună.
Alegem mereu cele mai bune uleiuri pentru tine! După ce am testat diferite formule, le-am selectat pe cele care dau cele mai rapide și de durată rezultate și o descriere detaliată a acestora le puteți găsi pe pagina de produs a fiecărui Mission.
Spin wheel
SPIN
INTRODUCEȚI ADRESA DE EMAIL ȘI AVEȚI ȘANSA DE A CÂȘTIGA O REDUCERE!
Codul dvs. de reducere va fi valabil timp de 24 de ore!