Jorjeia logo
Totul a început acum câțiva ani când două femei tinere, care au fost cele mai bune prietene încă din copilărie, au pornit în căutarea produselor de îngrijire perfecte care să poată elimina eficient toate tipurile de imperfecțiuni. Ele au vrut să creeze produse potrivite pentru toate tipurile de piele, menținându-le accesibile.
După analizarea pieței și a produselor existente pentru tratarea problemelor pielii, fondatoarele au descoperit că multe produse scumpe nu ajută de fapt la aceste probleme. Așa că, ele au început să dezvolte noi formule pentru produsele de îngrijire a pielii care încă nu erau disponibile pe piață.Fondatoarele au combinat uleiurile naturale cu puterea științei, le-au dat diferitelor femei să le încerce și au colectat feedback-ul pentru a urmări rezultatele.
După ani de testare și cercetare, ele au dezvoltat cele mai bune formule, le-au brevetat și au creat produsele noastre magice și prietenoase cu bugetul.Produsele noastre sunt combinația perfectă între uleiuri naturale din întreaga lume și biotehnologii. Formulele brevetate sunt ambalate în ambalaje simple și reciclabile.
Banii inapoi garantat
Banii inapoi garantat
Rezultate dovedite
Rezultate dovedite
Ambalaje reciclabile
Ambalaje reciclabile
Produse naturale
Produse naturale
Durabilitate
Îngrijirea mediului înconjurător este una dintre misiunile noastre de bază, deoarece este casa noastră pentru totdeauna, la fel ca și corpul nostru, și este important să avem grijă de ea. De aceea, produsele noastre sunt mereu fără cruzime față de animale și certificate de PETA. Acordăm o mare atenție asigurării faptului că ambalajele noastre nu sunt doar frumoase, ci și 100% reciclabile.
Spin wheel
SPIN
INTRODUCEȚI ADRESA DE EMAIL ȘI AVEȚI ȘANSA DE A CÂȘTIGA O REDUCERE!
Codul dvs. de reducere va fi valabil timp de 24 de ore!