Free cookie consent management tool by TermsFeed Rólunk
Jorjeia logo
Minden azzal kezdődött, hogy néhány évvel ezelőtt két fiatal nő, akik már gyermekkoruk óta legjobb barátnők voltak, elhatározták, hogymegalkotják a tökéletes bőrápoló termékeket, amelyek hatékonyan eltávolítják a bőr hibákat. Olyan termékeket akartak létrehozni, amelyek alkalmasak minden bőrtípusra, miközben megfizethetők maradnak.
Miután elemezték a piacot és a bőrproblémák kezelésére szolgáló meglévő termékeket, az alapítók rájöttek arra, hogy a sok drága termék valójában nem segít ezeken a problémákon. Ezért új formulákat kezdtek fejleszteni olyan bőrápoló termékeket, amelyek még nem voltak elérhetők a piacon. Az alapítók összekombinálták a természetes olajokat a tudomány erejével, különböző nőknek átadták kipróbálásra, és gyűjtötték a visszajelzéseket a hatékonyságukról.
Évekig tartó tesztelés és kutatás után kifejlesztették a legjobb formulákat, szabadalmaztatták és megalkották a varázslatos, pénztárcabarát testápoló termékeinket. A termékeink a világkülönböző részeiről származó természetes olajok és a biotechnológiák tökéletes kombinációja. A szabadalmaztatott formulákat egyszerű és újra hasznosítható csomagolásban kínáljuk.
Pénzvisszafizetési garancia
Pénzvisszafizetési garancia
Bizonyított eredmények
Bizonyított eredmények
Újrahasznosítható csomagolás
Újrahasznosítható csomagolás
Természetes termékek
Természetes termékek
Fenntarthatóság
Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobbat nyújtsuk, fontosnak tartjuk a környezetvédelmet is. Ezért termékeink mindig állatkísérlet-mentesek, és PETA által tanúsítottak. Nagyon ügyelünk arra, hogy csomagolásaink ne csak gyönyörűek legyenek, hanem 100%-ban újra hasznosíthatok is. A természet megóvása az egyik fő küldetésünk, hiszen testünkhez hasonlóan ez az állandó otthonunk, ezért vigyáznunk kell rá.
Spin wheel
SPIN
ADJA MEG E-mail-címét, és LEHETŐSÉGÉRE SZERINT A KEDVEZMÉNYRE!
Kódja 24 óráig érvényes!