Free cookie consent management tool by TermsFeed За нас
Jorjeia logo
За нас
Всичко започна преди няколко години, когато две млади жени, най-добри приятелки от детството, решиха да създадат перфектните продукти за грижа за кожата, които биха могли ефективно да премахнат всякакви несъвършенства. Те искаха да предложат продукти, подходящи за всички типове кожа, които същевременно да бъдат достъпни за всички.
След като анализираха пазара и съществуващите продукти, основателите откриха, че има много скъпи продукти, които реално не помагат при кожните проблеми. И така, те започнаха да разработват нови формули за продукти за грижа за кожата, които все още не бяха налични на пазара.Основателите комбинираха естествените масла заедно със силата на науката,предоставиха ги на различни жени, които да ги тестват, събраха тяхната обратна връзка и проследиха резултатите.
След години на тестове и изследвания, те разработиха най-добрите формули, патентоваха ги и създадоха нашите магически, бюджетни продукти за грижа за тялото.Нашите продукти са перфектната комбинация от натурални масла, събрани от цял свят и биотехнологиите. Патентованите формули са опаковани в обикновени, но рециклируеми опаковки.
Гарантирано връщане на парите
Гарантирано връщане на парите
Доказан резултат
Доказан резултат
Рециклируеми опаковки
Рециклируеми опаковки
Натурален продукт
Натурален продукт
Устойчивост
Освен, че ни е грижа за нашите клиенти, ние се грижим и за природата. За това нашите продукти никога не са тествани върху животни и притежават PETA сертификат. За нас е важно опаковките на продуктите да са не само красиви, но и 100% рециклируеми. Опазването на природата е една от нашите основни мисии, защото тя е нашият постоянен дом, точно като нашите тела, и за това трябва да се грижим за нея.
Spin wheel
SPIN
ВЪВЕДЕТЕ ИМЕЙЛА СИ И ПОЛУЧЕТЕ ШАНС ЗА ОТСТЪПКА!
Вашият код е валиден 24 часа!