Ο τέλειος συνδυασμός μεταξύ της ενέργειας της φύσης και της δύναμης της βιοτεχνολογίας. Δημιουργήθηκε με σκοπό - δημιουργήθηκε για εσάς! - Jorjeia
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 34.90€
Jorjeia logo
Ο τέλειος συνδυασμός μεταξύ της ενέργειας της φύσης και της δύναμης της βιοτεχνολογίας. Δημιουργήθηκε με σκοπό - δημιουργήθηκε για εσάς!
Το άγχος της καθημερινότητας, η ταχεία ανάπτυξη, η απώλεια βάρους ή το αντίθετο και ακόμη και ένα χαρούμενο γεγονός, όπως η γέννηση ενός παιδιού είναι η αιτία των ραγάδων, της κυτταρίτιδας, του μαρασμού, της χαλάρωσης και της απώλειας της νεανικής εμφάνισης του δέρματος.

 Στην επιθυμία μας να βοηθήσουμε στην αποκατάσταση της αυτοπεποίθησης σας, συνδυάσαμε τα πιο αγνά αιθέρια έλαια και τις σύγχρονες τεχνολογίες.

 Μετά από περισσότερα από δύο χρόνια ανάπτυξης και έρευνας, κατοχυρώσαμε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ένα μοντέλο που δημιουργήθηκε από τη συνεργική αλληλεπίδραση πάνω από είκοσι τύπων αιθέριων ελαίων.

Ο στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε πλήρη αρμονία με τον εαυτό σας και να σας κάνουμε να νιώσετε υπερήφανοι όχι μόνο για το εσωτερική σας αλλά και για την εξωτερική σας ομορφιά, επειδή η άνεση του σώματος σχετίζεται με την άνεση της ψυχής.