Моята Jorjeia история - Жоржея
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 49,90 ЛЕВА
Jorjeia logo
Моята Jorjeia история
Каролина
Каролина
Здравейте, казвам се Каролина Царевска на 25 години от гр Ловеч.

След второто раждане, кожата ми доста се отпусна в областта на корема,както се появиха и стриите. От доста време гледах продуктите на Жоржея, мислех, че е поредната реклама, но два месеца след раждането на второто ми дете реших да поръчам Мисия 1,2 и 3.

Преди това не бях ползвала други продукти. Отношението на екипа на Жоржея е чудесен,за което им благодаря. В началото не мислех, че ще има резултат, но на петия ден от използването на Жоржея имаше видимо добър резултат. Ще продължавам все така стриктно да се мажа сутрин и вечер за получаване на още по-добър резултат. Определено самочувствието ми се подобри.

Продуктите на Жоржея са с много приятна миризма и имат уникален външен вид. Благодаря, че ви има!
Анелия
Анелия
Забременях и тъй като съм много слаба, бързо качих килограми и още в 3-тия месец от моята бременост ми се появиха стрии.Веднага си закупих олио, нанасях го навсякъде където се бяха появили стриите, дори и там където предполагах, че може да се появят.Много се надявах да ми помогне, но това така и не се случи, стриите не спираха да се появяват. Десет месеца след тяхната поява реших да си закупя Мисия 1. Изгледах куп реклами и снимки на жени, имащи същия проблем като моя. Консултурах се с екипа на Jorjeia и направих първата си поръчка. Истината е, че бях скептично настроена и не се надявах на кой знае какъв ефект,но все пак реших да опитам.

Един месец след използването на продукта съпруга ми забеляза разликата, която наистина беше голяма. Благодарение на Мисия 1 самочувствието ми се подобри,спрях да се самосъжалявам и депресирам заради появилите се стрии, погледнах се в огледалото и си казах:“Олее,секси мамче“! Продуктът е уникален, гела попива бързо и и икономичен. Цвета на опаковката е в свеж и зареждаш зелен цвят. Екипът на Jorjeia също е супер,винаги обръщат внимание и веднага отговарят на съобщенията ми.

Силно се надявам повече хора да повярват на Жоржея и ще се постарая да допринеса за това, защото вие го заслужавате. Само жена може да разбере, колко е важно да се погледне в огледалото и да се почувства добре в кожата си. Преди да започна да използвам Жоржея, мъжът ми все ми казваше колко обича мен и стриите ми, но аз не се чувствах добре с тях, а това е важно за самочувствието на всеки един човек.
Ванеса
Ванеса
Искам да споделя с вас моите уникални резултати, постигнати с Мисия 1 върху белезите ми от акне! Не вярвах, че има продукт, който е толкова многофункционален и ефективен!

Може да се използва върху тялото за намаляване на стриите и стягане на кожата, както и върху лицето за справяне с белези от акне и изобщо с белези! Консистенцията на гела е лека и попива много бързо. Не загрява, а напротив - оставя приятно усещане и аромат на кожата! Изключително съм доволна!

Бях доста скептична, но след няколко дни видях промяна и буквално след 2 седмици кожата ми вече беше гладка и мека! Благодаря ви много! Препоръчвам ви от сърце!
Божидарка
Божидарка
Казвам се Божидарка, на 23 години съм. Както при повечето жени, проблемът ми със стриите се появи по време на бременност. Две години след появата им реших да поръчам някои от продуктите на jorjeia. Не се замислих дълго, защото снимките, които разгледах с резултатите на други дами, бяха достатъчно ясни.

И преди съм използвал други продукти, но без резултат, затова реших да опитам Jorjeia с голямата надежда, че ще успея да се справя с проблема и стриите ще изчезнат поне малко.

Само седмица след като започнах да използвам Мисия 1, видях разлика, беше невероятно за мен, защото не очаквах толкова бързи и видими резултати.
Чери Лий-Маклауд
Чери Лий-Маклауд
Здравейте, казвам се Чери и съм на 33 години. След 2 бременности и драстично отслабване (размер 16-18 до размер 8-10), стриите и отпуснатата кожа бяха неизбежни. Опитах много продукти в продължение на 10 години, включително едни от най-популярните, но без ефект. Но с Jorjeia Mission 1 резултатите бяха налице още на 10-ия ден, както се вижда на моите снимки.

Загубих всякаква увереност след бременността и отслабването, но сега се чувствам по-комфортно в тялото си. Резултатите до момента са невероятни, гела е лесен за използване и с красив цвят. Наистина съм изумена от този продукт! Обмислях варианта за пластична хирургия, но сега след като видях резултати за толкова кратък период от време започнах да мисля, че инвазивната хирургия не е за мен и всъщност мога да постигна резултати и с Jorjeia.

Препоръчвам ви на всички жени, които са в същото положение като мен. Аз съм един много щастлив клиент.