Povestea mea Jorjeia - Jorjeia
LIVRARE GRATUITA PENTRU FIECARE COMANDA
Jorjeia logo
Povestea mea Jorjeia
Carolina
Carolina
Bună ziua, mă numesc Carolina Tsarevska, 25 de ani din Lovech.

După a doua naștere, pielea mea s-a lăsat foarte mult pe abdomen,  au aparut și vergeturi. Mă uit la produsele lui Jorjeia de mult timp, am crezut că este o altă reclamă, dar la două luni de la nașterea celui de-al doilea copil al meu am decis să comand Mission 1,2 și 3.

Nu mai folosisem alte produse înainte. Atitudinea echipei lui Jorjeia este grozavă, si  le mulțumesc pentru asta . La început nu credeam că va fi vreun rezultat, dar în a cincea zi de utilizare a lui Jorjeia am avut un rezultat bun  vizibil . Voi continua să-l aplic strict dimineața și seara pentru a obține un rezultat și mai bun. Cu siguranță stima mea de sine s-a îmbunătățit.

Produsele lui Jorjeia au un miros foarte plăcut și au un aspect unic. Vă mulțumesc că existați!
Anelia
Anelia
Am rămas însărcinată și pentru că sunt foarte slabă, m-am îngrășat rapid și în a 3-a lună de sarcină au aparut vergeturile. Am cumpărat imediat ulei, l-am aplicat oriunde apăruseră vergeturile, chiar și acolo unde am crezut că ar putea fi. am sperat că mă va ajuta, dar nu s-a întâmplat nimic, vergeturile nu au încetat să apară. La zece luni după ce au apărut, am decis să cumpăr Mission 1. M-am uitat la o grămadă de reclame și poze cu femei care au aceeași problemă ca a mea. M-am consultat cu echipa Jorjeia și am făcut prima comandă. Adevărul este că eram sceptică și nu mă așteptam la niciun efect, dar totuși am decis să încerc.

La o lună după ce am folosit produsul, soțul meu a observat diferența, care a fost foarte mare. Datorită Mission 1, stima de sine s-a îmbunătățit, am încetat să-mi pară rău pentru mine și să fiu deprimată din cauza vergeturilor, m-am uitat în oglindă și mi-am spus: „O, mama sexy”! Produsul este unic, gelul se absoarbe rapid și este economic. Ambalajul are o culoare verde, proaspătă și energică. Echipa Jorjeia este, de asemenea, grozavă, acordă întotdeauna atenție și răspunde imediat la mesajele mele.

Sper foarte mult că mai mulți oameni  vor crede in Jorjeia și eu voi încerca să contribui la asta pentru că meritați. Doar o femeie poate înțelege cât de important este să te uiți în oglindă și să te simți bine în pielea ta. Înainte să încep să folosesc  Jorjeia, soțul meu îmi tot spunea cât de mult mă iubea ,cu tot cu vergeturile mele, dar nu mă simțeam bine ,și asta este important pentru stima de sine a oricui.
Vanesa
Vanesa
Vreau să vă împărtășesc rezultatele mele unice obținute cu Mission 1 pe cicatricile mele de la  acnee! Nu credeam că există un produs atât de versatil și de eficient!

 Poate fi folosit pe corp pentru a reduce vergeturile și a netezi pielea, precum și pe față pentru a netezi cicatricile acneice și cicatricile în general! Consistența gelului este ușoară și se absoarbe foarte repede. Nu încălzește, dimpotrivă - lasă o senzație și o aromă plăcută pe piele! Sunt extrem de mulțumită!

Eram destul de sceptică, dar după câteva zile am văzut schimbarea și efectiv, după 2 săptămâni pielea mea era netedă și moale! Mulțumesc foarte mult! Vă recomand din suflet!
Bojidarka
Bojidarka
Numele meu este Bozhidarka, am 23 de ani. La fel ca majoritatea femeilor, problema mea cu vergeturile a apărut în timpul sarcinii. La doi ani după apariția lor, am decis să comand câteva dintre produsele Jorjeia. Nu m-am gândit mult, deoarece fotografiile la care m-am uitat cu rezultatele celorlalte doamne erau destul de clare.

Am mai folosit alte produse, dar fără rezultat, așa că am decis să încerc Jorjeia cu marea speranță că voi putea rezolva problema și vergeturile vor dispărea .

La doar o săptămână după ce am început să folosesc Mission 1, am văzut  diferența, a fost uimitor pentru mine, deoarece nu mă așteptam la rezultate atât de rapide și vizibile.
Cherry Lee-McLeod
Cherry Lee-McLeod
Bună, mă numesc Cherry și am 33 de ani. După 2 sarcini și pierderea drastică în greutate (mărimea 16-18 până la mărimea 8-10), vergeturile și pielea lăsată au fost inevitabile. Am încercat multe produse timp de 10 ani, inclusiv unele dintre cele mai populare, dar fără efect. Dar cu Misiunea 1 Jorjeia, rezultatele au fost vizibile în a 10-a zi, după cum puteți vedea în fotografiile mele.

Am pierdut orice încredere după sarcină și pierderea  în greutate, dar acum mă simt mai confortabil în corpul meu. Rezultatele de până acum sunt uimitoare, gelul este ușor de utilizat și are o culoare frumoasă. Sunt cu adevărat uimită de acest produs! Am luat în considerare opțiunea chirurgiei plastice, dar acum, când am văzut rezultate într-o perioadă atât de scurtă de timp, am început să cred că chirurgia invazivă nu este pentru mine și pot obține rezultate cu Jorjeia.

Recomand tuturor femeilor care se află în aceeași situație ca mine. Sunt un client foarte fericit.