A jorjeia történetem - Jorjeia
INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN MEGRENDELÉSRE
Jorjeia logo
A jorjeia történetem
Karolina
Karolina
Sziasztok, a nevem Carevszka Karolina és 25 éves vagyok Lovecs-ből.

Második gyermekem születése után néhány stria jelent meg a hasamon, és a bőröm nagyon ereszkedett volt. Sokáig érdekeltek a Jorjeia termékek, de azt hittem, hogy ez csak egy túlárazott reklám. Két hónappal a második szülés után azonban úgy döntöttem, hogy megrendelem az 1., 2. és 3. misszió termékeket.

A Jorjeia csapata nagyon kedves volt, és hozzáállásuk is csodálatos. Köszönöm! Először nem gondoltam, hogy lesz valami hatása a terméknek, de a termékek használatának 5. napján már láttam az eredményt. Az önértékelésem bizonyosan javult!

A Jorjeia termékeinek nagyon kellemes illata van, és egyedi megjelenésűek. Köszönöm, hogy van!Köszönöm a termékeket!!!
Anélia
Anélia
Terhes lettem, és mivel nagyon vékony vagyok, gyorsan hízni kezdtem, és a terhességem 3. hónapjában striákat keletkeztek a bőrömön. . Azonnal vásároltam strák elleni olajat, használtam, olyan területeken ahol a striák megjelentek, még ott is, ahol azt gondoltam, hogy megjelenhetnek. Nagyon reméltem, hogy ez segíteni fog, de soha nem történt meg, a striák folyamatosan megjelentek. Tíz hónappal a megjelenésük után úgy döntöttem, hogy megvásárolom a Misszió 1-et. Megnéztem rengeteg hirdetést és fotókat olyan nőkről, akik ugyanolyan problémával küzdenek, mint az én. Konzultáltam a Jorjeia csapatával, és leadtam az első megrendelésemet. Az igazság az, hogy szkeptikus voltam, és nem számítottam semmilyen hatásra, de mégis úgy döntöttem, hogy kipróbálom.

Egy hónappal a termék használata után a férjem észrevette a különbséget, ami nagyon nagy volt. A Misszió 1. terméknek köszönhetően javult az önbecsülésem, abbahagytam az önsajnálatot és már nem voltam depressziós a megjelenő striák miatt, belenéztem a tükörbe és azt mondtam magamban: "Ó, szexi anya"! A termék egyedülálló, a gél gyorsan felszívódik és gazdaságos. A kiszerelés színe szép zöldes. A Jorjeia csapata is nagyszerű, azonnal reagálnak az üzeneteimre.

Nagyon remélem, hogy többen hisznek a Jorjeiában  és is megpróbálok hozzájárulni ehhez, mert megérdemli. Csak egy nő értheti meg, mennyire fontos a tükörbe nézni és jól érezni magát a bőrében. Mielőtt elkezdtem használni Jorjeiát, a férjem folyton azt mondta nekem, mennyire szeret engem és a striáimat, de nem éreztem jól magam velük, és ez mindenki önbecsülése szempontjából fontos.
Venesza
Venesza
Szeretném megosztani veletek a Misszió №1 elért egyedülálló eredményeimet a hegekkel kapcsolatba, amiket a pattanások okozták. Nem hittem volna, hogy létezik ilyen multifunkcionális és hatékony termék!

Használható a testen a striák csökkentésére, így a bőr feszesebb lesz, valamint az arcon a pattanások és általában a hegek kezelésére! A gél állaga könnyű és nagyon gyorsan felszívódik. Nincs melegítő hatása, éppen ellenkezőleg - kellemes érzést és illatot hagy a bőrön! Nagyon elégedett vagyok vele!

Szkeptikus voltam, de néhány nap múlva láttam a változást, és szó szerint a 2. hét múlva a bőröm sima és puha lett! Nagyon szépen köszönöm! Szívből ajánlom!
Bozhidarka
Bozhidarka
Mint a legtöbb nőnél, a problémám akkor merült fel, amikor a terhesség alatt striák keletkeztek a testemen. 2 évvel a megjelenésük után úgy döntöttem, hogy megrendelem Jorjeia termékeit. Nem haboztam, mert a képeket, amelyeket láttam más nők eredményeivel elegendők voltak, hogy megrendeljem a terméket.

Korábban már használtam más terméket, de eredménytelenül, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom Jorjeia-t abban a reményben, hogy képes leszek leküzdeni a problémás striáimmal, és segíteni fog abban, hogy legalább kissé eltüntethessem őket.

Alig egy héttel az után, hogy elkezdtem használni az 1. Misszió terméket, már láttam a különbséget, ami elképesztő volt számomra, mert nem számítottam ilyen gyors és látható eredményre.
Cherry Lee-Mclaud
Cherry Lee-Mclaud
Sziasztok a nevem Cherry és 33 éves vagyok. A 2. terhesség és drasztikus fogyás (méretek 16-18-tól 8-10-ig) után elkerülhetetlenek voltak a striák és a bőr megereszkedése. 10 éven keresztül sok terméket kipróbáltam, köztük a legnépszerűbbeket is, de hatás nélkül. Azonban a  Jorjeia Misszió 1 esetében az eredmények a 10.ig  napon voltak elérhetők, amint az a fotóimon is látható.

A terhesség és a fogyás után minden bizalmamat elvesztettem, de most kényelmesebbnek érzem magam a testemben. Az eddigi eredmények elképesztőek, a krém könnyen használható és gyönyörű színű. Nagyon elégedett vagyok a termékkel! Megfontoltam a plasztikai műtét lehetőségét, de most, hogy ilyen rövid idő alatt láttam az eredményeket, elkezdtem azt gondolni, hogy az invazív műtét nem nekem való, és a Jorjeia-val valóban eredményeket tudok elérni

Ajánlom mindazoknak a nőknek, akik ugyanabban a helyzetben vannak, mint én. Nagyon boldog ügyfél vagyok.