Moja priča sa Jorjeijom - Jorjeia
BESPLATNA DOSTAVA ZA PREKO NARUDŽBE 263 HRK.
Jorjeia logo
Moja priča sa Jorjeijom
Karolina
Karolina
Pozdrav, ja se zovem Karolina Carevska iz Loveča i imam 25 godina.

Nakon porođaja mojeg drugog djeteta pojavile su se neke strije na trbuhu i koža mi je postala jako opuštena. Dugo su me zanimali proizvodi Jorjeia ali smatrala sam što je precijenjen oglas. Ali dva mjeseca nakon drugog porođaja odlučila sam naručiti Misiju 1,2 i 3.

Prije toga nisam koristila druge proizvode. Jorjein tim je bio mnogo ljubazan i su se ponašali odlično. Hvala! U početku nisam očekivala efekt ali nakon 5 dana korištenje proizvoda rezultat je bio izvanredan. Moje samopouzdanje se svakako poboljšalo!

Proizvode Jorjeie imaju mnogo prijatan miris i izgledaju jedinstveni. Hvala!
Anelia
Anelia
Postala sam trudna i jer sam vrlo slaba, brzo sam dobila kilograme, pa čak i u mojoj trećoj mjeseci trudnoće i strije. Kupila sam ulje, stavljala sam ga na strijama, čak i gdje sam pretpostavljala da se mogu pojaviti. Nadala sam se da ću mi pomoći, ali to se nije dogodilo. Deset mjeseci nakon pojavljivanja strija odlučila sam kupiti Misiju 1. Pogledala sam puno oglasa i slika žena koje imaju isti problem poput moje. Savjetovala sam se sa savjetnicima od Jorjeie i napravila moju prvu narudžbu. Istina je da sam bila skeptična i nisam se nadala za kakav učinak, ali ipak toga odlučila sam se pokušati.

Mjesec dana nakon korištenja proizvoda, moj muž je primijetio razliku koja je bila stvarno velika. Zahvaljujući Misiji 1, moje samopouzdanje se poboljšalo, prestala sam biti samosvjesna i depresivna zbog strija, pogledala sam u ogledalo i rekla: "Vau, seksi mama"! Proizvod je jedinstven, gel brzo upije i je ekonomičan. Tim Jorjeie je također super, uvijek obrate pažnju i odmah odgovore na moje poruke.

Ja se nadam da više ljudi vjeruje u Jorjeiu i pokušat ću doprinijeti jer to zaslužujete. Samo žena može shvatiti koliko je važno gledati u ogledalo i osjećati se dobro u svojoj koži. Prije nego što sam počela s Jorjeiom, moj muž mi je još uvijek govorio koliko voli mene i moje strije, ali nisam se osjećala dobro s njima, a za svakog samopouzdanje je bitno.
Vanesa
Vanesa
Želim podjeliti s vama moje izuzetne rezultate koje sam postigla s Misijom 1 na ožilcima od akni! Nisam vjerovala što postoji proizvod koji je toliko univerzalan i učinkovit!

Može se koristiti na tijelo u svrhu smanjenja strija i zatezanje kože isto i za lice za uklanjanje ožiljke! Konzistencija gela je laka i upije brzo. Umjesto da zagrijava ostaje prijatan osjećaj i miris na koži! Iznimljivo zadovoljna sam!

Bila sam skeptična ali nakon nekoliko dana sam vidjela promjenu i doslovno nakon dva tijedna moja koža je već bila glatka i meka. Hvala lijepa! Preporučujem od srca!
Božidarka
Božidarka
Moje ime je Božidarka i imam 23 godine. Kao i kod većine žena, moj problem sa strijama dogodio se tijekom trudnoće. Dvije godine nakon što su se pojavile, odlučila sam naručiti neke Jorjeine proizvode. Nisam dugo razmišljala, jer su fotografije koje sam pogledala s rezultatima drugih dama bile dovoljno jasne.

I ranije sam koristila druge proizvode, ali bezuspješno, pa sam odlučila isprobati Jorjeiu s velikom nadom da ću se uspjeti nositi s problemom i da će strije barem malo nestati.

Samo tjedan dana nakon što sam počela koristiti Misiju 1 vidjela sam razliku, bilо je nevjerojatnо jer nisam očekivala tako brze i vidljive rezultate.
Cherry Lee-McClaud
Cherry Lee-McClaud
Zdravo, moje ime je Cherry i imam 33 godine. Nakon 2 trudnoća i dramatični gubitak težine (veličina 16-18 do veličine 8-10), strije i opuštena koža bile su neizbježne. Pokušala sam mnogo proizvoda tijekom 10 godina, uključujući i neke od najpopularnijih, ali bez učinka. No, s Misijom 1 rezultati su bili vidljivi na 10. dan, kao što se može vidjeti na mojim slikama.

 Izgubila sam povjerenje nakon trudnoće i mršavljenja, ali sada se osjećam ugodnije u svom tijelu. Do sada su rezultati nevjerojatni, gel je jednostavan za korištenje i ima lijepu boju. Stvarno sam zadivljena ovom proizvodu! Razmatrala sam varijantu plastične kirurgije, ali sada nakon što sam vidjela rezultate za tako kratko vrijeme, počela sam misliti da invazivna kirurgija nije za mene i ja zapravo mogu postići rezultate s Jorjeiom.

 Preporučujem vam sve žene koje su u istom položaju kao i ja. Ja sam vrlo sretan klijent.