Η δικιά μου Jorjeia Ιστορία - Jorjeia
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 34.90€
Jorjeia logo
Η δικιά μου Jorjeia Ιστορία
Carolina
Carolina
Γεια σας, το όνομά μου είναι η Δήμητρα Ιωάννου και είμαι 25 χρονών από την Αθήνα.

Μετά τη δεύτερη γέννα, το δέρμα μου χαλάρωσε αρκετά στη περιοχή της κοιλιάς, όπως και οι ραγάδες. Για πολύ καιρό έβλεπα τα προϊόντα της Jorjeia, σκέφτηκα ότι ήταν μια απλή διαφήμιση, αλλά δύο μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού μου αποφάσισα να παραγγείλω την Mission 1,2 και 3. Η στάση του προσωπικού της Jorjeia ήταν καταπληκτική, για την οποία τους ευχαριστώ! Αρχικά δεν πίστευα ότι θα υπάρξει αποτέλεσμα, αλλά την πέμπτη μέρα χρήσης του προιόντος, υπήρξε ένα εμφανώς καλό αποτέλεσμα!

Σίγουρα η αυτοπεποίθηση μου έχει βελτιωθεί! Τα προϊόντα της Jorjeia έχουν μια πολύ ευχάριστη οσμή και έχουν μοναδική εμφάνιση!

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε!
Ανέλια
Ανέλια
Έμεινα έγκυος και γρήγορα ανέβασα βάρος. Εξαιτίας αυτού, οι ραγάδες εμφανίστηκαν στο τέλος του τρίτου μήνα της εγκυμοσύνης μου. Δέκα μήνες μετά, αποφάσισα να αγοράσω το Mission 1 γιατί είδα πολλές διαφημίσεις και φωτογραφίες γυναικών που είχαν το ίδιο πρόβλημα με τη δικό μου. Ειλικρινά, δεν περίμενα πολλά αποτελέσματα, αλλά αποφάσισα να το δοκιμάσω.                                                                                              

Μετά από ένα μήνα χρήσης της Mission 1, ο σύζυγός μου παρατήρησε μια μεγάλη διαφορά. Το προϊόν είναι μοναδικό, το τζελ απορροφάται γρήγορα και είναι πολύ οικονομικό. Ελπίζω ότι περισσότεροι άνθρωποι θα εμπιστεύτούν τη Jorjeia. Το προϊόν είναι μοναδικό, το τζελ απορροφάται γρήγορα και είναι οικονομικό. Το χρώμα της συσκευασίας είναι φανταστικό ​​πράσινο χρώμα. Το προσωπικό Jorjeia είναι υπέροχο, πάντα μου δίνουν προσοχή και ανταποκρίνονται άμεσα στα μηνύματά μου.                             

Θα το προτείνω επίσης σε όλους γιατί το αξίζετε. Μόνο μία γυναίκα μπορεί να καταλάβει πώς είναι να κοιτά στο καθρέφτη και να αισθάνεται καλά με το δέρμα της. Πριν ξεκινήσω να χρησιμοποιώ τη Jorjeia, ο σύζυγός μου έλεγε ότι με αγαπούσε μαζί με τις ραγάδες μου, αλλά αυτό δεν μου αρκούσε. Σας ευχαριστώ γιατί άρχισα να εμπιστεύομαι ξανά τον ευατό μου!
Βανέσα
Βανέσα
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τα μοναδικά μου αποτελέσματα από τη Mission 1 σχετικά με τις ουλές μου. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να υπάρχει ένα προϊόν που ήταν τόσο πολυλειτουργικό και αποτελεσματικό!                                                                                           

 Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σώμα για να μειώσει τις ραγάδες και να σφίξει το δέρμα, καθώς και στο πρόσωπο για την αντιμετώπιση ουλών ακμής και τυχόν ουλών. Η συνοχή του τζέλ είναι ελαφριά και απορροφάται γρήγορα. Δεν θερμαίνει, αντίθετα - αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση και άρωμα στο δέρμα. Είμαι πολύ χαρούμενη!                                           

Ήμουν λίγο δύσπιστη, αλλά μετά από μερικές ημέρες άρχισα να βλέπω μια αλλαγή και κυριολεκτικά μετά από 2 εβδομάδες το δέρμα μου ήταν ήδη μαλακό και τρυφερό. Ευχαριστώ πολύ! Σας προτείνω μέσα απο τη καρδιά μου!
Κατερινα
Κατερινα
Το όνομά μου είναι Κατερινα Χριστοδουλου, είμαι 23 ετών και είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Όπως στις περισσότερες γυναίκες, το πρόβλημά μου με τις ραγάδες εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Δύο χρόνια μετά την εμφάνισή τους, αποφάσισα να παραγγείλω μερικά από τα προϊόντα της jorjeia. Δεν το σκέφτηκα πολύ, γιατί οι φωτογραφίες που είδα με τα αποτελέσματα άλλων γυναικών ήταν αρκετά σαφείς.                                                                    

Έχω χρησιμοποιήσει άλλα προϊόντα στο παρελθόν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, γι 'αυτό αποφάσισα να δοκιμάσω το προιόν της Jorjeia με τη μεγάλη ελπίδα ότι θα μπορέσω να αντιμετωπίσω το πρόβλημα και οι ραγάδες θα εξαφανιστούν τουλάχιστον λίγο.                          

Μόνο μια εβδομάδα αφότου άρχισα να χρησιμοποιώ το Mission 1, είδα μια διαφορά, ήταν εκπληκτικό για μένα γιατί δεν περίμενα τόσο γρήγορα και ορατά αποτελέσματα.
Cherry Lee-McLeod
Cherry Lee-McLeod
Γεια σας , το όνομά μου είναι Cherry και είμαι 33 ετών. Μετά από 2 εγκυμοσύνες και δραστική απώλεια βάρους (μέγεθος 16-18 έως μέγεθος 8-10), οι ραγάδες και το χαλάρωμα του δέρματος ήταν αναπόφευκτα. Δοκίμασα πολλά προϊόντα για 10 χρόνια, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα πιο δημοφιλή, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αλλά με την Jorjeia Mission 1, τα αποτελέσματα ήταν ορατά τη 10η ημέρα, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες μου.                                                                                                                                 

Έχασα την εμπιστοσύνη μετά την εγκυμοσύνη και την απώλεια βάρους, αλλά τώρα αισθάνομαι πιο άνετα στο σώμα μου. Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής είναι εκπληκτικά, το τζελ είναι εύκολο στη χρήση και έχει ένα όμορφο χρώμα. Είμαι πραγματικά έκπληκτη από το συγκεκριμένο προϊόν! Σκέφτηκα την επιλογή της πλαστικής χειρουργικής, αλλά τώρα που έχω δει αποτελέσματα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, άρχισα να σκέφτομαι ότι  η χειρουργική επέμβαση δεν είναι για μένα και μπορώ πραγματικά να επιτύχω αποτελέσματα με την Jorjeia.                                                                                                                                                    

Το προτείνω σε όλες τις γυναίκες που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εμένα. Είμαι πολύ χαρούμεν  πελάτης σας.