СТРИИТЕ - ЧЕТИРИ МИТА, ЧЕТИРИ ФАКТА И ЧЕТИРИ РЕШЕНИЯ

От: admin В: Любопитно Създадено на: 2018-11-28 Гледания: 2140 Коментар: 0

Стриите, наравно с целулита, развалят удоволствието от промяната във външния ни вид. Един ден просто забелязвате, че те са заели мястото си тук-там по тялото с единствената цел да не успеете да се зарадвате напълно на няколкото свалени килограма.Точно в това се корени една от основните причини за появата им. Колкото и да е голяма еластичността на кожата, прекалено рязкото свиване и отпускане заради промяната в теглото, непременно води до появата им.

Митовете

 1. Слабите хора не получават стрии
  Дори човек да няма проблеми с теглото (или все още да не е дошло време за бременност), хормоналните дисбаланси по време на пубертета, също могат да се превърнат в причина за появата на стрии.
 2. Ако отслабна, стриите ще изчезнат
  Нищо подобно. Това са белези и както всички други такива, независимо колко сте намалили теглото си, остават. Даже може да стане обратното, колкото тялото е по-слабо, толкова по-забележими могат да бъдат стриите.
 3. Стриите сами ще изчезнат с времето
  Заличаването им няма да се получи от само себе си. Причината е увреденият еластин на белтъчните влакна на кожата. Стриите не са ранички, които с времето изчезват.
 4. Тенът премахва стриите
  Не, той просто успява да ги прикрие добре. Въпреки че в някои случаи може да се получи обратен ефект и те да изпъкнат още повече, като само кожата около тях потъмнее.

Фактите

 1. Стриите са безвредни
  Те са козметичен дефект на кожата, който не оказва никакво влияние върху човешкото здраве.
 2. Хидратацията и правилният хранителен режим помагат
  8-10 чаши вода на ден и правилно хранене са способни да предотвратят появата на стрии. Овлажняването по правило е добро за кожата, защото повишава нейната еластичност. Освен това хранителен режим, богат на белтъчини, цинк и витамин С, подпомага подмладяването й и стимулира производството на колаген, който придава разтегливост.
  За пълна и дълбока хидтратация ви препоръчваме да използвате Jorjeia Мисия 3 – Хиалуронов котейл за тяло с аромат на френски парфюм. Дълбока хидратация, силно овлажняване, лека и нежна консистенция, най- ценните натурални съставки, неповторимо благоухание!
 3. При бременните има голяма вероятност от появата на стрии
  90% от бременните ги получават за първи път при износването на бебето.
  Но ние имаме решение за вас.За да предотвратите появата на стрии използвайте Jorjeia Мисия 1 + Мисия 3 от първия триместър от бремеността.

    4 . Повечето хора имат стрии поне веднъж в живота си

70% от жените и 40% от мъжете имат стрии през определени периоди в живота.

Решения

 1. Профилактиката
  Най-добре е с нея да се започне още в тийнейджърска възраст, но няма ограничения и сега да поддържате редовно кожата по този начин. Всичко необходимо е козметична грижа и хранене.
 2. Изградете си хранителен режим
  Пийте около два литра течности на ден, за да не допуснете обезводняване на организма. Включете повече храни, богати на белтъчини, за да повишите еластичността на колагеновите влакна.
 3. Съблюдавайте теглото
  Отслабвайте плавно, не повече от 2% от теглото си месечно. Ако го правите бавно и поетапно, кожата няма да загуби тонуса си и няма да се получат гънки, а в следствие няма да се образуват и стрии.
 4. Ако вече имате стрии ви препоръчваме да използвате Мисия 1 + Мисия 3.

  Мисия 1 успешно заличава стриите с над 80%, намалява дълбочината и широчината им при редовно ползване. Стяга отпуснатата кожа за много кратко време.
  •     Collageneer® подобрява устойчивостта на кожата до 92% и стяга отпуснатата кожа до 72%.

•     RegestrilTM предотвратява и намалява стриите, като стимулира с 102% синтеза на колаген и намалява стриите до 72%.

•     Високо съдържание на специфични растителни екстракти, чисти етерични масла и витамини.

•     Уникално синергично взаимодействие между активните съставки, водещи до изключително бързи и ефективни резултати.

        Мисия 3 създаден специално за да подпомогне действието на Мисия 1 и Мисия 2!

      Най - чистата грижа за мекотата на вашата кожа!

Дълбока хидратация, силно овлажняване, лека и нежна консистенция, най- ценните натурални съставки, неповторимо благоухание!  Съчетаващ в себе си всичко най- ценно за съвършена хидратация и сигурно  подхранване. Фината млечна емулсия е създадена с високи количества хиалуронова киселина , колаген, сок от алое вера и алантоин- идеално  балансирани с благородни масла от макадамия и кайсиеви ядки.

Хидратираната и нежна кожа е винаги красива.

•     Collagen – подпомага здравината и еластичността на кожата.

•     Hyaluronate – подпомага хидратацията и изглаждането на кожната повърхност.

•     Масло от макадамия - регулира мастната секреция, забавя процеса на стареене.

•     Масло от кайсиеви ядки - ускорява клетъчната обмяна, спомага образуването на колаген.

За поръчка на Мисия 1 натиснете ТУК .
За поръчка на Мисия 3 натиснете ТУК  .

 

 

 

 

Остави коментар
Въведи кода*