Екслузивно интервю с доц. Д-р Мария Папазова

От: admin В: Любопитно Създадено на: 2018-11-06 Гледания: 2485 Коментар: 0

Искате ли да се сбогувате с досадните разширени капилярни мрежи?

 

ЗА ДА ГЛЕДАТЕ ИНТЕРВЮТО НАТИСНЕТЕ ТУК : 

 

        ДОЦЕНТ Д-Р МАРИЯ ПАПАЗОВА

  • ДОКТОР ПО МЕДИЦИНА
  • ЧЛЕН НА НЮ-ЙОРКСКАТА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ
  • ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЕВРОПЕЙСКО ОБЩЕСТВО ПО ИНТЕГРАТИВНА МЕДИЦИНА
  • СПЕЦИАЛИСТ ПО ИНТЕГРАТИВНА МЕДИЦИНА

1. Др.Папазова какво представляват капилярните мрежи?

Капилярите са най-крайните и малки разклонения на кръвоносните съдове.  Те винаги са отворени, разширени. При определени обстоятелства, тези фини кръвоносни съдове се свързват помежду си и образуват капилярни мрежи.

2. Това естетически проблем ли е или е свързан с някакви тежки заболявания на организма?

Разширените капиляри и малки вени (с диаметър под 2-3 мм) много рядко представляват здравословен проблем, но със сигурност причиняват естетичен дискомфорт и по-рядко - неприятни усещания. Поради това се търсят нови безвредни и безболезнени начини и средства за тяхното отстраняване. Счита се, че част от хората с подобни оплаквания и най-вече жените, по-късно получават разширени вени и целулит.

3. В следствие на какви заболявания се получават?

Кожата със съдови проблеми е резултат преди всичко на генетична обремененост. Тя се характеризира често с внезапно зачервяване, поради рязко разширяване на кръвоносните съдове като реакция на много фактори - емоции, чернодробни и други храносмилателни проблеми, бременност и хормонални нарушения, дефицит на важни хранителни вещества в клетките; употреба на алкохол, рязка промяна в атмосферните условия, интензивно излагане на слънце, физическо натоварване, използване на определени медикаменти и козметични препарати.

4. Можем ли да кажем , че определен крем може да помогне за отстраняване на този проблем?

Да, аз предпочитам една конкретна нова разработка - това е изключително ефективна  комбинация от прецизно подбрани естествени съставки с  доказан ефект при съдови проблеми, която е богата на липозомни структури от морски и растителен произход. В резултат от използваните модерни биотехнологични методи този крем прониква до дълбоките слоеве на дермата и липозомите с екстракт от кестен, водорасли, етерични масла, центела, рускус вит. Д и кофеин  подобряват видимо кожните тургор и еластичност. При системно прилагане за около 3 месеца кремът заличава успешно съдовите звезди и капилярните мрежи.ЗА ПОРЪЧКА НА JORJEIA МИСИЯ 5 - за капилярни мрежи и вени натиснете ТУК .

Тагове:

Остави коментар
Въведи кода*