Как да се предпазим от поява на стрии през бременността?

От: admin В: Любопитно Създадено на: 2018-08-21 Гледания: 3898 Коментар: 0

Повече от половината бременни жени развиват стрии по време на своята бременност.Цвета на стриите може да бъде различен в зависимост от естествения цвят на Вашата кожа.
При по-голяма част от жените стриите се появяват предимно в областта на хълбоците,бедрата, гърдите и най-вече корема.
В повече от случаите, над 90% от жените имат стрии върху някоя част от тялото в резултат на бремеността.

 

Какво причинява стриите?

Повечето жени получават стрии в по-късния триместър от бремеността,а при някои се изразява и по гърдите след като започнат да нарастват по време на бремеността.Поради динамичния разтеж на плода и недостатъчната еластичност,кожата бива опъната и така се стига до появата на стрии.

Стриите са малки разкъсвания,които са в тъканта и поддържат разтегливостта на кожата.

Еластичността на кожата зависи и от гените ви.Ако вашата майка е имала стрии по време на бремеността,то е много вероятно и вие също да сте податливи на този проблем.
Имайте предвид и,че колкото повече излишни килограми натрупате през бремеността,толкова по-вероятно е да ви се появят стрии.
Също така ако сте имали стрии още в пубертетна възраст е твърде възможно да се появят отново през бремеността.

Превенция на стриите

Изключително важно е кожата винаги да бъде добре хидратирана и подхранена.Специално за това сме създали Jorjeia Мисия 3.

Това е една дълбока хидтратация, силно овлажняване, лека и нежна консистенция, най-ценните натурални съставки,неповторимо благоухание.Съчевата в себе си всичко най-ценно за съвършена хидтратация и сигурно подхранване.Фината млечна емулсия е създадена с високи количества хиалуронова киселина,колаген, сок от алое вера и алантоин – идеално балансирани с блародни масла от макадамия и кайсиеви адки.

 http://jorjeia.com/jorjeia-misiya-3-hialuronov-kokteil-za-tyalo-s-aromat-na-frenski-parfium
 

Jorjeia Мисия 1 не само заличава вече появили се стрии, но и предотвратява появата на такива, можете да започнете да използвате продуктите още в самото начало на бремеността и по този начин ще избегнете неприятните стрии.
Jorjeia Мисия 1 съдържа Collageneer,който подобрява устойчивостта на кожата до 92% и стяга отпуснтатата кожа до 72% . Registril,който предотвратява и намалява стриите,като стимулира синтеза на колаген.Също така съдържа специфични растителни екстракти, чисти етерични масла и витамини.

Няма загряващ ефект!Без парабени, без изкуствени аромати и не съдържа продукти от ГМО!

http://jorjeia.com/misiya-1-zalichava-striite-i-styagane-otpusnatata-koja

За най-добри и ефективни резултати препоръчваме първо да нанасяте Jorjeia Мисия 3 и след 2-3 минути, когато хиалуроновия коктейл е напълно попил с леки масажни движения да нанесете Jorjeia Мисия 1.
Двата продукта се нанасят два пъти на ден – сутрин и вечер на суха и чиста кожа.


Това е една сигурна превенция против разтягане на кожата и поява на стрии.

Допълнителни съвети:

Приемайте витамин Е.

Избягвайте да преяждате,особено с вредни храни,защото това ще доведе до допълнително покачване на килограми и разтягане на кожата.
Старайте се да се движите повече,правете упражнения подхдящи за този деликатен момент от живота ви.Йогата за бременни е един страхотен вариант.
 

Остави коментар
Въведи кода*