Силвия Дойнова - My Jorjeia Story

От: admin В: My Jorjeia Story Създадено на: 2018-05-28 Гледания: 2184 Коментар: 0

Привет,мили Жоржейки!

Днес ви представяме Силвия,която само за 11 дни постига страхотни резултати с Мисия 1.


 

Казвам се Силвия Дойнова и съм на 34 години от град Горна Оряховица.
Получих белезите по лицето в следствие на шарка,която изкарах на 32 години,имах много усложнения.Използвах Контратубекс,за да ги залича,но без никакъв ефект.
В интернет пространството прочетох много отзиви,повечето положителни,но имаше и малко недоволни клиенти ,които твърдяха,че няма ефект.Но и не били много стриктни,а пък всички казваха,че кожата става невероятно мека и приятна на допир.Така реших,че дори и да не получа ефекта,който виждам на снимките ще имам по-мека кожа,което също би било много добре.
Ефекта не закъсня, едва 11 дни след като започнах да използвам Мисия 1 забелязах,че дълбоките белези по лицето започват да се свиват и не се виждат толкова много,а кожата стана като на бебе.Продължавам да използвам продукта,защото съм сигурна,че белезите ми ще се заличат още повече.


Мазилата,с които е засипан пазара и обещават неща без покритие правят трудно,дори навъзможно откриването на това,което наистина би помогнало за самочувствието на една жена.
За щастие аз реших да пробвам и съм адски доволна.
Бих предизвикала всички,които мислят,че това е поредната реклама на чудотворен продукт да си поръчат, да се мажат задължиелно по два пъти на ден и да направят снимки преди и след един месец употреба и да докажат,че няма ефект,но аз съм убедена ,че и те ще попаднат в спистка с доволни клиенти!

Благодаря на Жоржея!
 

Тагове:

Остави коментар
Въведи кода*