Флорина Христова - My Jorjeia Story

От: admin В: My Jorjeia Story Създадено на: 2017-12-28 Гледания: 4198 Коментар: 0

С огромно удоволствие ви представяме Флорина Христова от Етрополе, една млада и красива дама,която сподели с нас своята история ! Ето какво разказа самата тя :

Името ми е Флорина и съм на 23 години, от Етрополе.Моят проблем със стриите възникна след като забременях, до 7мия месец нямах стрии,но малко след това се появиха няколко.Три дни след като видях стриите,реших да си поръчам вашия продукт,защото преди това бях разглеждала фейсбук страницата ви.Колебаех се дали да използвах продукта,защото смятах,че е поредният интернет фалш.Преди да започна да използвам вашите гелове се мажех с кокосово масло.
Три дни след като се мажех сутрин и вечер, забелязах,че стриите започват да сменят цвета си. На шестия ден вече резултата беше видим,стриите бяха почти изчезнали,дори го използвах на места,на който стриите ми бяха от тийнейджърска възраст и те напълно изчезнаха на осмия ден.
Животът и самочувствието ми се подобриха,бях се притесниа,че ще останат грозните и неприятни стрии по корема ми,но вече не се притеснявам за това,чувствам се невероятно!
Мнението ми за продукта е,че наистина действа,това не е поредната интернет лъжа,която цели да ограби хората,напротив тя помага, остранява проблема им,кара ги да се чувстват по уверени в телата си,отново връща самочувствието им ( съдя по себе си ) .
Jorjeia е един уникален продукт, нямам никакви забележки, относно консистенция, миризма и външен вид.
Екипът ви е прекрасен,както и вашият продукт. Не спирайте да радвате хората,защото вашият продукт помага на много жени в борбата с целулит и стрии.
Не спирайте да ни карате да се чувстваме добре в нашите тела,които търпят проблеми след рязко надебеляване,бременост или отслабване.
Пожелавам ви много бъдещи успехи!

Тагове:

Остави коментар
Въведи кода*