Яна Янчева - My Jorjeia Story

От: admin В: My Jorjeia Story Създадено на: 2017-03-02 Гледания: 10067 Коментар: 0

Здравейте, днес с най-голямо удоволствие ви представяме една очарователна млада дама от Бургас на име Яна! 

Самата тя споделя, че не е очаквала такъв резултат от употребата на гел Жоржея Мисия 1 и е била скептично настроена, както много други. Но е решила да ни се довери и не съжалява за това! Ето нейната история:

​"Привет! Казвам се Яна на 23 години от Бургас. Проблемът със стриите възникна в ранната ми тийн възраст, когато приемах много лекарства и рязко напълнях. Появиха се кажи речи навсякъде и доста ме подтиснаха. Открих вашия продукт преди известно време и около 10 години след появата на стриите ми. Ползвала съм масла и друга козметика, но без абсолютно никакъв ефект, както и фармацевти са ме съветвали многократно да се откажа и че спасение няма. Посъветвах се с екипа ви и получих качествена обратна връзка. За използване на продукта ви ме стимулираха снимките преди/след и тъй като аз все още не вярвах, писах на няколко профила, които бяха публикувани в страницата ви. За моя огромна изненада бяха реални профили и реални хора ми казаха, че действа.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Около две седмици след използване на гела получих позитивни резултати. Кожата ми е суха и много чувствителна, допълнителни продукти не съм използвала. Употребявах го след баня, когато кожата ми беше най-хидратирана. Доста положително повлия на живота и комплексите ми. Искреното ми мнение за Жоржея е, че е единствения качествен, реално действащ продукт. Зелен е на цвят, миризмата е приятна и веднага попива в кожата. Благодаря за откритието и знанията, които притежавате. Много хора правите щастливи."

Тагове:

Остави коментар
Въведи кода*