Цветелина Лазарова - My Jorjeia Story

От: admin В: My Jorjeia Story Създадено на: 2017-02-28 Гледания: 11248 Коментар: 0

Цветелина е една от многото доволни дами, които споделиха с нас резултатите си. Които са наистина удивителни. Вижте нейната история:  

„Аз съм Цветелина Лазарова, на 27 години, живея в град Горна Оряховица. През последната седмица от бременноста ми се появиха стрии, което доста ме ужаси, понеже през цялата бременност използвах различни масла, за повишаване еластичността на кожата. Но се случи и на мен и вече и аз си имах стрии. Още тогава реших, че ще използвам продуктите на Jorjeia, за които знаех от активната реклама във Фейсбук.

След раждането продължих с грижите за кожата си, както до преди това- ексфолианти и масла. Те естествено не ми помагаха в отстраняването на "новите нежелани придобивки" и се реших, да поръчам Jorjeia Мисия 1,  макар че честно казано бях скептично настроена.

 Поръчката ми беше изпълнена доста бързо, като преди това, се консултирах с екипа на Jorjeia за използването му. Кожата ми е нормална, но за да е ефективно и ефикасно използването, мисля че допитването със специалист е важно за добрите резултати!

И така, гелчето беше вече при мен и от мен зависеше резултата! Който дойде наистина бързо, изненадващо и учудващо за мен! Който дойде наистина бързо, изненадващо и учудващо за мен!

 

Тагове:

Остави коментар
Въведи кода*