ОБЩИ УСЛОВИЯ

Условия за ползване на електронен магазин за козметични продукти на Jorjeia.

Тези условия регламентират отношенията между „Астрологос”ООД – собственик на уебсайт www.jorjeia.com и посетителите и потребителите на интернет страниците и услугите намиращи се на домейна. С влизането, разглеждането и/или използването на този уебсайт Вие се съгласявате безусловно и без ограничения с тези условия за ползване. Ако не сте съгласни и не приемате тези условия за ползване, моля не използвайте настоящия уебсайт.

- Обект на продажба

Обект на продажба в този уебсайт са козметични продукти произведени от „Астрологос” ООД. Цената на всяка стока е с включено ДДС.

-Регистрация

Разглеждането на уебсайта е достъпно за всички посетители, но пазаруването е възможно само за регистрирани потребители. За регистрацията са необходими Вашите имена, адрес, имейл и телефон за връзка. Информацията дадена при регистрацията може винаги да се прегледа и промени.

Данните Ви могат да бъдат използвани за рекламни и маркетингови цели само в случай, че изрично дадете съгласието си. Такива цели могат да бъдат изпращане на бюлетини, мостри на продукти, покани за участия в състезания или томболи, като те ще бъдат изпращани по пощата, имейл или чрез друго средство за комуникация за което сте дали съгласието си.

Вие може да оттеглите Вашето съгласие за използване на личните Ви данни напълно или частично по всяко време, като ефектът ще бъде отразен за в бъдеще.

-Начин на заплащане на закупена стока

Начините за заплащане са следните:

·         Чрез наложен платеж – плащането се извършва в брой при доставка на посочен от Вас адрес.

·         Чрез PayPal.

-Обработка на поръчките

След получаване на поръчката ще получите съобщение на посочения от Вас e-mail с потвърждение на заявката Ви, който съдържа номер на поръчката. Чрез него може да следите състоянието на заявката Ви.

-Срок на доставка

Срокът за доставка е между 3 и 5 работни дни, в зависимост от наличността на продукта и мястото до което трябва да е достави. Може да има изменения в срока на доставка при промяна на работното време на куриерската фирма( при официални празници и почивни дни).

-Работно време

Поръчки в онлайн магазин Jorjeia се приемат денонощно- 365 дни в годината.

За връзка с клиенти сайта е с работно време – понеделник-петък от 9:00 до 17:00, събота от 9:00 до 13:00; почивен ден – неделя.

-Рекламации

Ако по някаква причина не сте удовлетворени от получената стока, според чл. 55, ал.1 от ЗЗП може да я върнете в 7 дневен срок от датата на получаването, при условие, че тя бъде върната във вида, в който е получена и без да е ползвана.

Настоящите общи условия могат да бъдат изменяни от Астрологос ООД, за което последният ще уведоми по подходящ начин всички ползватели на електронния магазин, които имат регистрация!

Забранено е копирането (освен за нетърговски лични цели), предаването, разпространението, съхраняването или по какъвто и да е друг начин използване на част или цялото съдържание на уеб сайта www.jorjeia.com  в каквато и да било форма.