ПРЕДИ/СЛЕД С МИСИЯ 5

ПРЕДИ И СЛЕД С МИСИЯ 5

Разширени вени.Може ли да се справим с тях ?

Разширени вени.Може ли да се справим с тях ?

Разширени и спукани капиляри - често срещан проблем, засягащ 60% от хората

Капилярите са най-малките кръвоносни съдове в човешкото тяло. Те представляват края на артериалната система и за разлика от вените и артериите са много по-тънки. Въпреки това, капилярите имат изключително важна роля, тъй като благодарение на тях кислородът и хранителните вещества в кръвта достигат до всички тъкани в тялото. По този начин те осигуряват нормалното функциониране и обновяване на органите.

СТРИИТЕ -  ЧЕТИРИ МИТА, ЧЕТИРИ ФАКТА И ЧЕТИРИ РЕШЕНИЯ

Стриите, наравно с целулита, развалят удоволствието от промяната във външния ни вид. Един ден просто забелязвате, че те са заели мястото си тук-там по тялото с единствената цел да не успеете да се зарадвате напълно на няколкото свалени килограма.Точно в това се корени една от основните причини за появата им. Колкото и да е голяма еластичността на кожата, прекалено рязкото свиване и отпускане заради промяната в теглото, непременно води до появата им.

Целулит - балансирано хранене и справяне с проблема

Целулитът представлява неравномерно натрупване на подкожна мастна тъкан, което придава на кожата негладък вид. Проявява се най-често в региона на таза (особено на дупето), краката и корема.Целулит имат повечето жени, преминали пубертета. Изследвания сочат, че присъства при 85 – 98% от жените,което ще рече, че това е по-скоро физиологичен феномен, а не патологичен. Може да се дължи на сложна комбинацията от фактори – от хормони до наследственост.

Екслузивно интервю с доц. Д-р Мария Папазова

Искате ли да се сбогувате с досадните разширени капилярни мрежи?

 

ЗА ДА ГЛЕДАТЕ ИНТЕРВЮТО НАТИСНЕТЕ ТУК :